Livrare

Informatii livrare:


  • Comenzile de legitimatii conducator auto agreate ARR 2024-2025 efectuate in cadrul magazinului nostru online sunt confirmate de regula in maxim 1-2 ore de la plasare, acestea fiind predate curierului in functie de stocul curent al produselor cat si de ora la care este efectuata comanda.
  • In cazul in care produsele nu se afla pe stoc la momentul comenzii sau ora efectuarii si confirmarii comenzii este mai mare decat ora maxima de predare a coletelor curierilor, acestea vor fi expediate incepand cu urmatoarea zi lucratoare, sau va fi comunicat termenul de livrare prin email/telefon.
  • Pentru asigurarea timpilor de livrare, orele maxime de predare a comenzilor catre curieri sunt:
    – Posta Romana – serviciul Prioripost: 10:00 AM
    – Fan Courier: 13:00 PM

Livrarile nationale se fac exclusiv prin intermediul:


  • Posta Romana serviciul de curierat rapid PRIORIPOST, termenul de livrare fiind de 24 de ore lucratoare pentru trimiteri distribuite intre resedintele de judet si intra-judetean sau 48-72 de ore lucratoare intre oricare alte 2 localitati. Livrarea se face prin predarea personala sau ridicarea comenzii de la oficiul postal. Ora maxima de preluare a comenzilor care urmeaza a fi predate curierului in aceeasi zi este 10. Tariful aplicat pentru acest serviciu nu creste in functie de localitatea de destinatie.
  • Fan Courier, livrare la nivel national doar pentru locatiile Km 0. Comenzile care au ca adresa de destinatie localitatile aflate inafara km 0 sunt livrare prin Fan Courier doar dupa confirmarea si achitarea de catre client a costurilor suplimentare cat si a valorii produselor. Tariful aplicat pentru acest serviciu este format din tariful de baza la care se adauga costuril aferent serviciului cont colector.

Tarife generale de livrare practicate de curieri:

Fan Courier

Posta
Romana Prioripost

Timp livrare 24h-48h 1-3 zile lucratoare
Plata ramburs
Tarif livrare in Bucuresti de la 30 Lei
(Zona 0, primul Kg, cont colector)
de la 25 lei
Tarif livrare nationala
de la 30 lei
(Zona 0, primul Kg, cont colector)
de la 25 lei
Tip livrare predare
personala
predare
personala / ridicare de la oficiul postal

– Atat Fan Courier cat si Posta Romana livreaza coletele in urmatoarele judete si in localitatile de pe raza acestora: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.
– Pentru lista completa de destinatii Km 0 va rugam sa consultati site-ul Fan Courier