Livrare

Informatii livrare:


 • Comenzile de legitimatii conducator auto agreate ARR 2018 efectuate pe site-ul Legitimatiiconducatorauto.ro sunt confirmate de regula in maxim 1-2 ore de la plasare, acestea fiind predate curierului in functie de stocul curent al produselor cat si de ora la care este efectuata comanda.
 • In cazul in care produsele nu se afla pe stoc la momentul comenzii sau ora efectuarii si confirmarii comenzii este mai mare decat ora maxima de predare a coletelor curierilor, acestea vor fi expediate incepand cu urmatoarea zi lucratoare, sau va fi comunicat termenul de livrare prin email/telefon.
 • Pentru asigurarea timpilor de livrare, orele maxime de predare a comenzilor catre curieri sunt:
  – Posta Romana – serviciu standard: 14:00 PM
  – Posta Romana – serviciul Prioripost: 10:00 AM
  – TNT: 14:00 PM

Livrarile nationale se fac exclusiv prin intermediul:


 • Posta Romana serviciu coletarie standard, termenul de livrare fiind intre 3 si 7 zile lucratoare, ridicarea comenzii se face de catre destinatar(prin imputernicit – in cazul PJ) de la oficiul postal. Tariful aplicat pentru acest serviciu nu creste in functie de localitatea de destinatie.
 • Posta Romana serviciul de curierat rapid PRIORIPOST, termenul de livrare fiind de 24 de ore lucratoare pentru trimiteri distribuite intre resedintele de judet si intra-judetean sau 48-72 de ore lucratoare intre oricare alte 2 localitati. Livrarea se face prin predarea personala a comenzii la adresa destinatarului. Ora maxima de preluare a comenzilor care urmeaza a fi predate curierului in aceeasi zi este 10. Tariful aplicat pentru acest serviciu nu creste in functie de localitatea de destinatie.
 • TNT, livrare la nivel national doar pentru locatiile Km 0. Comenzile care au ca adresa de destinatie localitatile aflate inafara km 0 sunt livrare prin TNT doar dupa confirmarea si achitarea de catre client a costurilor suplimentare cat si a valorii produselor. Tariful aplicat pentru acest serviciu este format din tariful de baza la care se adauga costuril aferent serviciului cont colector.

Tarife generale de livrare practicate de curieri:

TNT

Posta
Romana standard

Posta
Romana Prioripost

Timp livrare 24h 2-4 zile lucratoare 1-2 zile lucratoare
Plata ramburs
Tarif livrare in Bucuresti de la 25 Lei
(Zona 0, primul Kg)
10 lei de la 15 lei
Tarif livrare nationala
de la 25 lei
(Zona 0, primul Kg)
10 lei
de la 15 lei
Tip livrare predare
persoanala
ridicare de la
oficiul postal
predare
persoanala

– Atat TNT cat si Posta Romana livreaza coletele in urmatoarele judete si in localitatile de pe raza acestora: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.
– Pentru lista completa de destinatii Km 0 va rugam sa consultati site-ul TNT