Legitimatii conducator auto agreate ARR

Legitimatii conducator auto agreate ARR 6x10cm interior alb copertaLegitimatii conducator auto agreate ARR 6x10cm interior albLegitimatii conducator auto agreate ARR 6x10cm interior galben coperta

Site-ul legitimatiiconducatorauto.ro va pune la dispozitie noile legitimatii de serviciu pentru conducatori auto, agreate ARR 2024-2025(potrivit ultimului model legal).

Conform Hotararii de Guvern nr. 69 din 1 februarie 2012, articolul 4, punctele 57.2 si 77.2, reprezinta contraventie lipsa unei legitimatii conducator auto valabile, din care sa reiasa ca este angajat al operatorului de transport sau al intreprinderii.

La articolul 7 se precizeaza si sanctiunea, amenda de la 4000 lei la 6000 lei, aplicabila operatorului de transport rutier sau intreprinderii de transport rutier in cont propriu. Constatarea contraventiilor prevazute la art. 4 si aplicarea sanctiunilor se face de catre inspectorii ISCTR sau de politistii rutieri.

Recomandam soferilor sa verifice inainte de plecarea in fiecare cursa daca au o legitimatie de conducator auto valabila. Pentru a fi valabila, legitimatia de conducator auto trebuie sa contina:
– o fotografie
– sa fie trecut numarul contractului de munca
– sa fie vizata semestrial.

Legitimatiile de serviciu conducatori auto ARR se adreseaza urmatoarelor categorii:
– companiilor de transport marfa sau care transporta marfa in regim propriu.
– companiilor de transport persoane(Maxi-taxi, taxi, turoperatori).
– persoanelor fizice autorizate care efectueaza transport de marfa sau persoane.

legitimatiiconducatorauto.ro va pune la dispozitie modelul de legitimatie sofer auto ARR 2024-2025 in 2 formate astfel:
Legitimatii conducator auto ARR, dimensiune format inchis 6×10 cm orizonatal, interior alb sau galben.
Legitimatii conducator auto ARR, dimensiune format inchis 7×10 cm vertical, interior alb.
Ambele formate de legitimatii au coperta cartonata exterioara personalizata cu folio auriu „Legitimatie conducator auto

Legitimatiile sunt prezente in stoc permanent. Legitimatiile pentru conducatori auto sunt comercializate in seturi de 6 sau 12 legitimatii. Pretul seturilor de legitimatii difera in functie de cantitatea achizitionata sau promotiile active. Pentru pret si stoc actualizate va rugam sa accesati magazinul nostru online aici

Pentru cantitati mai mici de 10 legitimatii soferi, va recomandam seturile de 6 sau 12 legitimatii conducatori auto agreate ARR.